Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /www/html/software-development.php:1) in /www/html/controllers/languageChanger.php on line 2

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /www/html/software-development.php:1) in /www/html/controllers/languageChanger.php on line 2
Soft-Tech EU s.r.o. - Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztés

Ipari szoftverfejlesztés

Cégünk egyik legnagyobb erőssége az ipari szoftverek fejlesztése. Az automatizálás egyes szakaszain felmerülő szoftveres igényeket a legkorszerűbb eszközök, programnyelvek, valamint egyedi hardverek alkalmazásával, fejlesztésével elégítjük ki.

Ipari szoftverek
Nagyvállalati szoftverek

Nagyvállalati szoftverfejlesztés

A szoftverfejlesztéssel töltött hosszú évek alatt rengeteg hasznos tapasztalatra tettünk szert, melyeknek köszönhetően mára már könnyedén kivitelezünk komplex nagyvállalati rendszereket, különböző statisztikai, vagy akár ügyviteli szoftvereket egyaránt. Szoftverfejlesztő részlegünk az adott problémára mindig megtalálja az optimális megoldást.

Alacsony szintű programozás

Szakembereink a nagyvállalati és ipari szoftverfejlesztés mellett az alacsony szintű programozási módszerek szakértőiként is kimagasló eredményeket produkálnak. Nem csupán saját hardvereinket de a legelterjedtebb mikrokontrollerek valamennyi típusát is magabiztosan programozzuk. A hardver közeli programozás éppúgy hozzátartozik mindennapjainkhoz, mint a nagyvállalati, vagy ipari szoftverek fejlesztése.

Alacsony szintű programozás

Szoftverfejlesztés eszközei

Az általunk leggyakrabban alkalmazott technológiák hosszú sorát egyaránt gyarapítják ingyenesen használható, opensource és enterprise eszközök is. Mindig a feladat, az igények és az adott fizikai környezet függvényében választjuk ki az optimális fejlesztői eszközöket.

Egyedi szoftverhez egyedi hardverHardvereink

Az általunk fejlesztett feladatspecifikus szoftverekhez igény esetén a szükséges hardvert is elkészítjük. Nyomtatott áramköreinken olyan egyedülálló eszközök kerülnek megvalósításra, melyek az adott feladat által felállított követelményeknek kifogástalanul megfelelnek a megrendelő igényeihez igazítva a kivitelezést, az eszközök tudását.
Tudjon meg többet hardveres részlegünkről...

Operációs rendszerek

Legyen szó akár Linux, Windows, Mac OS, vagy Solaris operációs rendszerről, fejlesztőink megtalálják és sikeresen alkalmazzák a legmegfelelőbb eszközöket.

Linux Windows Mac

Alkalmazásszerverek

Precízen konfigurálunk és kezelünk Oracle Weblogic, Glassfish, JBoss, illetve Websphere alkalmazásszervereket egyaránt.

Oracle Glassfish Oracle Weblogic JBoss Websphere

Programnyelvek

Fejlesztőink különféle programnyelvek hosszú sorát ismerik, használják és alkalmazzák fejlesztéseink során. Java SE, JAVA EE, php C, C++, C# és Delphi programkódok is gyarapítják referenciáinkat.

Java php C & C++ C# Borland Delphi

Keretrendszerek

Magabiztosan kezeljük a legkülönbözőbb keretrendszereket is. A Microsoft által fejlesztett .Net -től a különböző Java alapú webes keretrendszerekig, mint a GoogleWebToolkit, a Vaadin, vagy a JavaServer Faces.

GoogleWebToolkit Vaadin JavaServer Faces .net

Adatbázisok

Olyan adatbázis kezelők használatával kivitelezzük szoftvereinket, mint az Oracle Database, a MySql és az MSSQL. Rutinosan használjuk továbbá a népszerű NoSql adatbázisokat is, mint a MongoDb, vagy az Apache HBase.

Oracle Database MySql Microsoft Sql mongoDB

Soft-Tech EU s.r.o. © 2012
info@soft-tech.eu