Megoldásainkról

Az alábbiakban tömören kívánjuk ismertetni cégünk által leggyakrabban alkalmazott eszközök, szoftverek, eljárások és módszertanok egy részét. Az egyes részlegek munkásságáról részletesebb leírást is olvashat a megfelelő oldalakon.

Szoftverfejlesztés Részletek

Cégünk szoftverfejlesztő részlege a nagyvállalati rendszerektől az ipari automatizáción át az alacsony szintű programozásig bármilyen szoftverfejlesztést, programozást illető feladatot magabiztosan kivitelez.

Elsősorban Linux operációs rendszeren Java programnyelven történik a fejlesztés, ugyanakkor gyakran fejlesztünk Windows operációs rendszer és .Net C# alkalmazásával is. A szoftverfejlesztés gyakran alkalmazott eszközei közé tartoznak továbbá a különböző PLC eszközök és a php programnyelv is.

Szakembereink magabiztosan használják a legkülönbözőbb keretrendszereket is. A Google Web Toolkit, a vaadin, valamint a Microsoft .Net csak néhány az általunk alkalmazott keretrendszerek sorából.

Szoftverfejlesztő részlegünk rendszeresen alkalmazza a különböző alkalmazásszervereket is, mint a Glassfish, a Weblogic, vagy a WebSphere.

A megbízható autentikáció és autorizáció érdekében gyakran alkalmazzuk az eDirectory, az Active Directory, vagy az LDAP címtárszolgáltatások valamelyikét.

Az adatok tárolásáról és kezeléséről különböző Sql és noSql alapú adatbázis kezelők alkalmazásával gondoskodunk. Legyen szó MySql, Microsoft SQL, Oracle database, vagy akár mongoDB használatáról, szoftverfejlesztőink kellő szakértelemmel rendelkeznek valamennyi eszközt illetően.

Automatizálás Részletek

Automatizálással foglalkozó részlegünk nagy tapasztalattal rendelkezik a különböző PLC eszközök programozását illetően függetlenül attól, hogy Mitsubishi, Omron, vagy Siemes eszköz kerül alkalmazásra.

Az egyes munkafázisokban elengedhetetlen az adott kellékek, alkatrészek és egyéb eszközök azonosítása. Az identifikálás eszközei között megtalálhatók a jól ismert vonalkódos azonosító rendszerek, a modernebb QR kódot alkalmazó azonosítás és a rádió frekvencián alapuló RFid is.

Az azonosítás nem csupán az említett eszközök alkalmazásával történhet. Cégünk saját karakterfelismerő rendszere jelenleg is több különböző eszköz identifikálásáért felel. Az eszköz bármilyen karakter betanítására alkalmas, így széles körben alkalmazható.

Az automatizálás során felmerülő feladatokat gyakran egyedi poka-yoke eszközök tervezésével és kivitelezésével oldjuk meg. Poka-Yoke elvek alapján készítjük egyedi pick-to-light eszközeinket, valamint hang és fényjelzések alkalmazásával, az automatizált folyamatban felmerülő hibázás lehetőségét a lehető legkisebbre redukáljuk.

Hardverfejlesztés Részletek

Hardverfejlesztő részlegünk mindig a megfelelő feladatspecifikus megoldást kivitelezi az adott problémára. Egyedi teendők és egyedi igények kiszolgálására a legpontosabban tervezzük meg és készítjük el eszközeinket.

Egyedülálló rendszereink speciális hardveres eszközeinek megalkotása során gyakran alkalmazunk különböző húzó és pálcás kapcsolókat, lézeres és egyéb érzékelőket, kamerákat, valamint QR kód, vonalkód és RFID, továbbá OCR alapú azonosítást is.

Egyedi pick-to-light Poka-Yoke eszközeink célja a dolgozók figyelmetlenségéből adódó hibás alkatrész kiválasztásnak a kiküszöbölése. A termelés támogató rendszer adatainak megfelelően az adott vezérlőeszköz a dolgozónak egyértelműen megmutatja a megfelelő beépítendő alkatrészt.

Nyomatékkulcs vezérlőnk feladata a rögzítő csavarok megfelelő erővel való meghúzásának ellenőrzésére. A különböző méretű csavarokhoz különböző nyomatékkulcsok tartoznak. Lehetnek akár mechanikus, vagy elektromos kulcsok.

Szolgáltatások Részletek

Cégünk szolgáltatásaiért felelős részlegünk sokféle informatikai és technikai igény kielégítésére hivatott.

Komplett informatikai rendszerek tervezését kivitelezését, valamint konfigurálását egyaránt elvégezzük. Vékonykliensek alkalmazásával megbízható, stabil és költséghatékony megoldásokat kínálva megrendelőinknek.

Hálózatok koncepciójának megalkotását követően azok megvalósítását igény esetén megbízható szervervirtualizációs eszközök alkalmazásával kivitelezzük Windows és Linux alapú szerver operációs rendszereken egyaránt.

Legyen szó akár tanácsadói, auditori, tervezői, oktatói vagy gyártás, folyamat optimalizálást illető feladatról, cégünk szakértői a legjobb minőségben végzik el a rájuk bízott feladatokat mindig szem előtt tartva a megrendelő, megbízó érdekeit és költségeinek redukálását.

Soft-Tech EU s.r.o. © 2012
info@soft-tech.eu