Bemutatkozás

Hosszú évek hardveres és szoftveres fejlesztést illető tapasztalatát felhalmozva alapítottuk meg cégünket 2012-ben. Az automatizáció és az ipari fejlesztések egyszerűbb fázisait érintő fejlesztések alkották első, bemutatkozó jellegű projektjeinket, majd ahogy cégünk igazolta rátermettségét, szakmai felkészültségét, és megbízhatóságát egyre komplexebb, bonyolultabb és szerteágazóbb rendszerek megalkotására kértek fel bennünket. Mára már jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező összeszokott fejlesztői csapattal rendelkezünk. Szakembereink a tökéletes funkcionalitás mellet a lehető legjobb minőségben tervezik és kivitelezik szoftvereinket, hardvereinket és biztosítják a megrendelt szolgáltatásokat. Az ipari fejlesztésekben, az autógyártásban és az automatizációban szerzett szaktudásnak köszönhetőn immáron nagyvállalati rendszerek és állami szférában történő fejlesztések is gyarapítják referenciáinkat. Szívesen fogadunk minden a SOFTware-TECHnologies tárgykörbe tartozó feladatot az alacsony szintű programozási és rendszerépítési megbízásoktól az automatizáláson át a nagyvállalati rendszerek fejlesztéséig EUrópa szerte.

Hogyan kivitelezzük az elképzeléseket - technika és programozás

Magasan képzett szakembereink lépést tartva a számítástechnika és a hardveres technológiák rohamos fejlődésével a legmodernebb technikák, eszközök és programnyelvek alkalmazásával valósítják meg megrendelőink elképzeléseit.

Nem csupán az eszközöket illetően vagyunk naprakészek. Munkatársaink az aktuális üzleti, vállalatfilozófiai, fejlesztési és projektvezetési trendeket és módszertanokat alkalmazva tervezik és valósítják meg egyedi rendszereinket. Az Open Source szemléletnek köszönhetően nem csupán a sokak által ismert szoftverek, de különböző feladatspecifikus eszközök, operációsrendszerek, alkalmazásszerverek, valamint fejlesztői környezetek hosszú sorának használatán és működésének megismerésén át sajátítottuk el az agilis fejlesztési módszertan mibenlétét.

Szoftvereink - hardverek, eszközök és rendszerek

Legyen szó akár nagyvállalati rendszerről, automatizálásról, termelésirányításról, esetleg meglévő rendszer továbbfejlesztéséről, vagy informatikai tanácsadásról, cégünk minden munkáját, egyedi hardveres megoldását és szolgáltatását illetően teljes körű garanciát vállal.

Megrendelőink elképzelése alapján vázlatot készítünk az elkészítendő rendszerről, működéséről és az egyes kritikus hibalehetőségekről. A rendszerek telepítésekor a hozzátartozó hardveres szereléseket, hálózat kiépítését, szerver telepítését is magunk végezzük. Speciális eszközök gyártását és programozását már meglévő, bevált koncepcióink alapján hatékonyan tudjuk kivitelezni egyedi Pick to light, Pickup és IO eszközök fejlesztésével, alkalmazásával. Rendszereink képesek kamerakép, vonalkód, vagy RFID alapján egyértelműen azonosítani alkatrészeket és termékeket.

Soft-Tech EU s.r.o. © 2012
info@soft-tech.eu