Tervezés és tanácsadás

Tanácsadó részlegünk legfőbb tevékenységi körei közé tartozik a különböző ipari rendszereket, automatizálást és szoftverfejlesztést illető tanácsadói feladatok elvégzése. Tanácsadó részlegünk szolgáltatása továbbá az egyedi ipari rendszertervek és analízisek kivitelezése.

Ipari - termelési tanácsadás

Az ipari fejlesztésben eltöltött hosszú évek alatt számos problémára, más vállalkozások korábbi nem megfelelő tervezése okozta hibára kínáltunk megbízható, stabil megoldásokat. Ezen tapasztalatok birtokában folytatjuk ipari fejlesztéseket illető tanácsadói munkánkat. Amennyiben megrendelésre is kerül az általunk tervezett és kivitelezett rendszer, úgy annak hosszútávú garanciális támogatását is biztosítjuk.

Ipari termelési tanácsadás

Gyártás optimalizálás

Az automatizálás és folyamatirányítás világában szerzett tudásunknak köszönhetően hatékony gyártás, valamint termelés optimalizálási tanácsokkal tudunk szolgálni az ipar valamennyi területén. Gyorsabb és költséghatékonyabb rendszerek kiépítésének lehetőségét vázolva tervezzük meg meglévő rendszerek fejlesztését törekedve a gyártás sebességének növelésére, továbbá a költségek redukálására.

Tervezés

Speciális ipari folyamatok tervezése

Kis, közép és nagyvállalatok részére egyaránt vállaljuk egyedi folyamat, illetve termelés irányítási rendszerek, valamint automatizációs eljárások kivitelezését a tanácsadástól kezdve a termelésen át a megvalósításig. Az automatizációs rendszerek tervezését a termék előállításához szükséges eszközök, célgépek tervezésével együtt végezzük.

Termelés irányítás

Oktatás

Cégünk tanácsadói részlegének tevékenységei közé tartozik kis, közép és nagyvállalatok programozó csapatainak, szoftverfejlesztőinek oktatása, továbbképzése. A programozásban jártas szakértőik a programnyelvtől függetlenül hasznos tanácsokkal, értékes új ismeretekkel gyarapítják az általuk oktatott fejlesztők tudását.

Oktatás

Soft-Tech EU s.r.o. © 2012
info@soft-tech.eu