HÁLÓZATOK

Hálózatok tervezéséért, építéséért, karbantartásáért és fejlesztéséért felelős részlegünk szakemberei lépést tartva a technika rohamos fejlődésével a legkorszerűbb eszközök alkalmazásával építik ki kis, közép és nagyvállalatok, valamint ipari és automatizációs rendszerek hálózatait.

Informatikai hálózatok

Hálózatok építése

Hálózati részlegünk szakértői az igények és a környezeti adottságok, egyedi jellemzők, valamint lehetőségek felmérése és elemzése végeztével megtervezik a kiépítendő hálózat struktúráját. A tervek elkészültével és a megfelelő eszközök kiválasztását követően előkészítik a hálózat megalkotásához szükséges fizikai, hardveres, valamint szoftveres eszközöket. Vezetékes hálózat kiépítése esetén a fejlesztés helyéhez igazítva elkészítik a szükséges kábeleket. Felépítik a rendszer szoftveres alapjait, előkonfigurálják a szervergépeket. A rendszer kiépítését követően folyamatos felügyeletet és karbantartást biztosítanak a kivitelezett rendszert illetően.

Hálózat építés
Hálózat építés

Szerverek

Fejlesztéseink során számtalan modern szerver telepítésén át ismertük meg azok működését. Cégünk hálózati részlege komplett szerverszobák berendezését, kiépítését, a hálózat fizikai megvalósítását és szoftveres telepítését, a szerverszoba hardveres és szoftveres támogatását és felügyeletét egyaránt elvégzi. Legyen szó akár kis, közép vagy nagyvállalat által üzemeltetni kívánt hálózatról hálózati szakembereink készséggel állnak megrendelőink rendelkezésére.

Szerverek
Szerverek

Szerver virtualizáció

Annak érdekében, hogy az általunk üzemeltetett, karbantartott hálózatok a lehető legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabbak legyenek rendszereink kiépítése során virtuális szervereket alkalmazunk. Ez a módszer csökkenti a hálózat kiépítésének költségeit, ugyanakkor növeli a megbízhatóságot, továbbá egyszerűsíti a hálózati struktúrát. Egyetlen szervergép használatával több operációs rendszer futtatható így, az egyes egymástól független szolgáltatásokat könnyen áttekinthetővé téve.

Szerver virtualizáció
Szerver virtualizáció

Hálózat építés
Hálózat építés
Hálózat építés

Ipari hálózatok

Nem csupán informatikai hálózatok építését illetően rendelkezünk kiemelkedő tapasztalatokkal. Ipari és automatizációs hálózataink tervezését, kivitelezését és konfigurálását is éppoly szakértelemmel és precízen végezzük, mint bármely egyéb jellegű munkánkat.

Az eszközök szabta korlátokat betartva, az adott ipari infrastruktúra követelményeinek megfelelően tervezzük meg az általunk fejlesztett ipari hálózatokat, teljes kompatibilitást és integrálhatóságot biztosítva a meglévő rendszerekkel.


Ipari hálózatok

Alkalmazott ipari hálózati eszközök, szabványok, protokollok

  • Ethernet
  • DeviceNet
  • Modbus
  • Profibus
  • Asi
  • RS232
Ipari hálózatok
Ipari hálózatok

Soft-Tech EU s.r.o. © 2012
info@soft-tech.eu