Informatikai szolgáltatások

Informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó részlegünk szerteágazó tevékenységi körének köszönhetően mára már számos helyen használják az általunk kivitelezett számítástechnikai rendszereket.

Komplett informatikai rendszerek építése

Sokrétű informatikai szolgáltatásaink közt szerepel komplett informatikai rendszerek tervezése és kivitelezése kis, közép és nagyvállalatok,vagy akár irodaházak számára egyaránt. Számítógépek konfigurálása, komplex jogosultsági rendszerek tervezése és implementálása ugyancsak szolgáltatói részlegünk feladatköre.

Informatikai rendszerek

Hiba javítás

Részlegünk vállalja hirtelen felmerülő hibák mibenlétének felkutatását, a probléma, valamint a rendszer jellegének függvényében gyors, ad-hock megoldás kivitelezését. Annak érdekében, hogy elkerüljük a további hibákat a felmerült hiba végleges elhárítását a rendszer gyenge pontjainak javításával, továbbfejlesztésével oldjuk meg.

Informatikai hibák javítása

Vékonykliensek

Informatikai rendszerek költséghatékony, energia és helytakarékos eszközei közé tartoznak a vékonykliensek. A vékonyklienseket alkalmazó rendszerek lényege, hogy egy központi alkalmazásszerver szolgálja ki az összes hozzá csatlakozó olcsó kliensgépet oly módon, hogy a bonyolultabb számításokat igénylő feladatokat a központi szerver végzi, míg az alacsony fogyasztású olcsó vékonykliensek csupán az interakciók kezdeményezésének eszközei.

Vékonykliensek
Vékonykliensek

Rendszergazdai feladatok - felügyelet

Informatikai szolgáltató részlegünk további tevékenységei közé tartozik rendszergazdai feladatok ellátása, valamint a rendszerfelügyelet is. Kisebb informatikai rendszerek és nagyvállalati hálózatok felügyeletét egyaránt vállaljuk. Az egyes rendszerek távfelügyeletéhez szükséges informatikai eszközöket, szoftvereket is magunk telepítjük. Amennyiben a felügyelethez szükséges hálózat fizikai adottságai hiányosnak bizonyulnának, úgy annak kiépítését, javítását és fejlesztését is elvégezzük.

Informatikai felügyelet
Informatikai felügyelet

További szolgáltatásainkról részletesebben az alábbi oldalkon olvashat

Soft-Tech EU s.r.o. © 2012
info@soft-tech.eu