Egyedi hardver fejlesztés

Hardverfejlesztő részlegünk

Hardverfejlesztő részlegünk a legnagyobb precizitással alkotja meg az adott rendszer kiépítéséhez szükséges eszközöket. Egyszerű kapcsoló berendezések, bonyolult kapcsolások megvalósítását, vagy egyedi poka-yoke eszközök tervezését és kivitelezését egyaránt kifogástalan minőségben végezzük.

Egyedi hardverek

Hogyan készítjük hardvereinket

Hardvereinket mindig az adott fejlesztés során felállított követelmények függvényében tervezzük és kivitelezzük. Költség és energiatakarékos eszközök alkalmazásával a lehető leghatékonyabb eszközöket készítjük el.

Az általunk készített eszközök mindig kifogástalanul szolgálják rendszereink igényeit.

Amennyiben egy megrendelésben nem kerül leírásra az elkészítendő hardver terve, csupán annak funkcionalitását illető elképzelésekkel rendelkezik ügyfelünk, úgy az elkészítendő hardvert mi magunk tervezzük meg és kivitelezzük. Ha ügyfelünk rendelkezésünkre bocsátja az eszköz kapcsolási rajzát, akkor az alapján állítjuk elő az igényelt hardvert.

Egyedi hardver
Soft-Tech EU hardver

A hardverfejlesztés eszközei

Egyedi hardvereink fejlesztésének alapvető eszközei közé tartoznak a lézeres érzékelők, a különböző optikai érzékelők a legmegbízhatóbb kapcsolóeszközök és szenzorok egyaránt.

Akár vonalkód, QR kód, RFID, vagy OCR eszközökre alapozzuk az identifikálást, hardvereink megbízható és stabil kapcsolatot biztosítanak az említett eszközökkel.

Egyedi hardver
Egyedi hardver
Egyedi hardver

Gyümölcsöző kapcsolat a Raspberryvel

Az említett eszköz, a Raspberry Pi ugyan nem cégünk terméke, ennek ellenére gyakran alkalmazzuk fejlesztéseink során. Alacsony fogyasztása, multifunkcionalitása és költséghatékonysága révén egyik kedvenc eszközünké vált.

Raspberry Pi
Raspberry Pi

Hardverfejlesztés mikrokontrollerekkel

Hardvereink kivitelezése során rendszerint a legelterjedtebb és legmodernebb mikrokontrollereket is felhasználjuk. Sokrétű felhasználási lehetőségüknek köszönhetően szinte bármilyen feladat megoldható használatukkal.

Mikrokontrollerek
Mikrokontrollerek

Soft-Tech EU s.r.o. © 2012
info@soft-tech.eu