Automatizálás

Az automatizálásban szerzett tapasztalatainak köszönhetően cégünk szinte bármilyen az ipari automatizációt és a folyamatirányítást illető problémára képes megtalálni az optimális megoldást.

PLC eszközök

Mitsubishi PLC Omron PLC SIEMENS PLC

Az automatizálás és a folyamatirányítás legfontosabb eszközei közé tartoznak a PLC-k, azaz a programozható logikai kontrollerek. Szakembereink magabiztosan kezelik a legelterjedtebb PLC eszközöket. Nem jelent problémát tehát új PLC vezérelt rendszerek megtervezése és kivitelezése, valamint meglévő rendszerek továbbfejlesztése sem.

Automatizálás és folyamatirányítás

Automatizációs rendszereinket mindig úgy tervezzük, hogy azok a lehető legköltséghatékonyabb termelést biztosítsák. A tervezés során figyelembe vesszük az anyaggazdálkodási és energiatakarékossági szempontokat is, így az általunk kivitelezett ipari automatizáció optimális kihasználtságot biztosít maximalizálva a profitot. Az általunk felhasznált, vagy fejlesztett eszközök és célgépek megválasztása és kivitelezése során is különösen fontosnak tartjuk azok költséghatékonyságát. Legyen szó minőség ellenőrzésről, folyamatirányításról, vagy automatizálásról a leghatékonyabb eszközöket szállítjuk megrendelőinknek.

Alkalmazott technológiák

Csúcstechnológia alkalmazása az automatizálásban

Az általunk készített hardverek, egyedi rendszerek és szoftverek az alábbi eszközöket is képesek kiszolgálni a gyártáshoz szükséges adatokkal.

Robotok

Robotok

Robotok

Egyedi poka-yoke megoldások az automatizálásban

A méltán népszerű és immáron Európa szerte alkalmazott Japán fejlesztési, tervezési módszertan eszközeit is gyakran alkalmazzuk az automatizálás során. Egyedi poka-yoke rendszereink a lehető legkisebbre csökkentik a hibázás lehetőségét.

Pick-To-Light eszközeink segítségével a termelés, még biztonságosabbá tehető. A jelzőfény egyértelműen utal arra, hogy mely alkatrész következik a gyártási folyamatban. Az dolgozó miután a megvilágított tárolóból kivette az automatikusan megvilágított soron következő eszközt visszaigazolja annak helyes sorrendben történő felhasználását valamely egyedi kapcsolónk, vagy érzékelőnk alkalmazásával.

poka-yoke pick to light

Kommunikáció

Egyedi eszközeinkel történő kommunikációról gyakran ASI modulok alkalmazásával gondoskodunk.

Ezek az eszközök széleskörű diagnosztikai lehetőségeket biztosítva teszik lehetővé a hardverek kezelését biztonságos és stabil kapcsolatot garantálva.

ASI modulok

Azonosítás

A legmodernebb technológiák alkalmazásával azonosítjuk a termelés során felhasznált és követni, felügyelni kívánt alkatrészeket, eszközöket.

Az azonosítandó alkatrészeket vonalkód, RFid, QR kód, vagy saját egyedi karakterfelismerő rendszerünk segítségével identifikáljuk az automatizálás során.

Azonosítás eszközei

Soft-Tech EU s.r.o. © 2012
info@soft-tech.eu